Kluci chodí na oběd do školní jídelny, kde se nám snažili vyjít vstříc a vařit pro kluky bezlepkově a bezlaktozově. Jenže poslední dobou je jídlo odporné, těstoviny nedovařené, prostě si oba stěžují, že už tam nechtějí chodit. Tak co teď? Takže byla akce kulový blesk - vzala jsem mladšího syna do obchodu a vyzkoušel a vybral si sám horkovzdušnou fritézu. Takže jsme se domluvili, že kluci budou dál chodit na obědy do jídelny, ale když budou mít hnusný oběd, tak si pak sami udělají doma ve fritéze hranolky. Mladší syn je s fritézou spokojený, staršímu synovi jídlo z fritézy nechutná, že mu více chutná klasicky smažené na oleji
Už jsme dělali hranolky, masové kuličky z Ikey, minipizičky, kuličky z květáku, bramborové placičky, a čerstvé kuřecí křidýlka
Já jsem spokojená, protože je to jednoduché na obsluhu a když jsem v práci, jsem klidnější, že když syn vrátí ze školy a má hlad a začne něco kuchtit, že se nespálí, nepolije vařícím olejem
Takže teď máme krom bezlepkového pečiva narvaný mrazák i hranolkama a vším možným, co se dá ve fritéze udělat. Sehnala jsem i tyhle bezlepkové placičky. Vzala jsem je na zkoušku a syn je jí, chutnají mu