sobota 18. června 2016
Kmínové krekry
Zrovna je období, kdy u nás neběží na telce ani tak moc anymáky jako obvykle, ale kopaná :-))
Chtělo to něco k zakousnutí....
Uděláme si těsto :
100g hladké žitné mouky
200g hladké špaldové mouky
100g kvalitního másla
2 lžíce panenského olivového oleje
2 zarovnané lžičky himalájské soli
2 vrchovaté lžičky drceného nebo mletého kmínu
100 ml převařené zchladlé vody
Vyválíme na tenčí plát a propícháme - jsou pak propečenější a křupavější, jak to mají chlapi rádi :-)) . Pečeme na 160st asi 20 min.
Recept jsem si upravila k našim potřebám - inspirace U nás na kopečku
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat