Takhle to dělávala moje babička. 👵A protože jsem jako teenager dostávala na večeři od rodičů každý den jen párky, tohle jsem nejedla. (Zdravá strava se neřešila, jedlo se co bylo, na co byl čas). A párky nejím dodnes, tak mi to rodiče znechutili. Špekáčky jím občas jen když s klukama opékáme. Ale mému staršímu synovi tahle úprava chutná. Syn nejí sýry, vajíčka, zeleninu, takže se snažím, aby měl změnu, ale taky si stěžuje, že má na večeři furt to samé, i když se mu snažím vysvětlit, že s bezlepkovou dietou se nedají dělat zázraky . . . . . .
Osklovatíme si cibulku, dáme oloupané špekáčky nakrájené na ježky, chvíli opékáme, pak přidáme kečup a dusíme. Toď vše. Zvládl to i skoro 12 lety syn (ale ta kuchyň pak vypadala 😂- prská to)
No a v mé internetové lékárně přibylo v nabídce nove bezlepkové pečivo, tak se hned muselo vyzkoušet. Stejně jako jsem narazila na bezlepkové špekáčky
P.S. Bulky s dýňovými semínky odporně smrdí, ty jsem synovi ani nedala, ty druhé také jsou cítit, ale není to taková hrůza. Už je nekoupím.
Žádné komentáře:
Okomentovat