RECEPT :
korpus :200g rozmixovaných bezlepkových piškotů, sušenek, věnečků, prostě vše neplněné, nemáčené v čokoládě
80g bezlaktozového másla
Smícháme, nahňacáme do formy dáme nejméně na půl hoďky do mrazáku.
náplň: celý bezlaktozový tvaroh v kelímku, půlku jahodového bezlaktozového jogurtu, trochu rumové esence, zamícháme dosladíme podle potřeby datlovým sirupem, potřeme na mrazený korpus a dáme do druhého dne do lednice
Před podáváním posypeme kakaem a ozdobíme jahodami, malinami, borůvkami, jedlými květy
Není to nic extra, žádná želatina, takže se do toho nedá zabodnout třeba svíčka. Kluci mi to jí, proto sem dávám..... jíme to vidličkou
Kdo to nemůže vydržet, může sníst hned po namazání, ale lepší je nechat dezert trochu ,,uležet,,
Žádné komentáře:
Okomentovat