sobota 1. února 2020

První letošní medvěd + moje fermentování

Dnes je 1.únor a konečně jsem se dočkala - první lístky medvědího česneku!!! Hned jsem si ho dala na večeři na pomazánku z cizrny podle Fermentujeme - cizrna, kvašená paprika, osmažená cibulka do hněda a koření
 
Loni v zimě jsem nakládala a letos také, zkouším zase jiné recepty. Fermentované čínské zelí se zázvorem a s listy vinné révy a s hřebíčkem proti křísu, fermentované vlašáky, fermentované papriky, kefír, fermentovaný bulgur na sýr chudých - ještě chybí tři týdny do konce jeho fermentace. Pak mám ještě na okně řepu podle Kuchařky ze Svatojánu



                                     https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2374107842849777&id=1901533190107247&__tn__=%2As%2As-R





Žádné komentáře:

Okomentovat